DK Company

Viime vuonna yksi Tanskan suurimmista muotiyrityksistä, DK Company, kasvoi entistä suuremmaksi. InWearin, Matiniquen, Part Twon, Soaked in Luxuryn ja Bon’A Parten hankinnan myötä yritys on nyt kiistatta yksi suurimmista muotikonserneista Pohjoismaissa.

Yrityskaupan jälkeen myös ostetut yrityksen käyttävät DdD:n POS-ratkaisua. Se on puolentoista kuukauden aikana otettu käyttöön yli 70 kassalaitteessa viidessä eri maassa.

Mettelene Boldt Engdahl, Outlet Manager ja yksi johtajista, joka on ollut mukana kaupan toteuttamisessa, näkee DdD:n ratkaisuissa monia etuja:

"Meillä on sekä omia myymälöitä että franchise-yrittäjiä, ja sen lisäksi toimitamme tuotteitamme itsenäisille yrittäjille ja ketjuille. Meillä on myös internet- ja outlet-myyntiä. Ja toimimme monissa maissa. DdD:n ratkaisut auttavat kaikilla tasoilla luomaan yleiskuvan, jonka perusteella osaamme tarjota asiakkaalle parempaa palvelua.”

DdD:n ratkaisujen avulla konserni voi valvoa toimintoja reaaliajassa ja saada tarkan kuvan siitä, mikä myy parhaiten ja miksi.

"Eri kaupungeissa asiakkaat pitävät hyvin erilaisista tuotteista. Saamalla tiedon siitä, mikä myy parhaiten milläkin paikkakunnalla, voimme esimerkiksi siirtää nopeasti tuotteita sellaisista paikoista, joissa kysyntää on vähemmän", toteaa Mettelene Boldt Engdahl. ”Ratkaisu auttaa meitä kohdentamaan tuotteemme entistä paremmin, ja yksittäiset liikkeet pystyvät tarjoamaan paikallisille asiakkailleen sitä, mitö nämä haluavat."

 

Käyttäjäystävällisyys
Yksi syy siihen, että hankittujen liikkeiden on ollut helppo omaksua valittu kassaratkaisu, on sen käyttäjäystävällisyys, sanoo Mettelene Boldt Engdahl.

"On erittäin helppo oppia käyttämään POS-ratkaisua ja sen eri toimintoja. Sen ansiosta henkilökunta on tullut hyvin nopeasti tutuksi järjestelmän kanssa ja käyttää sitä täydellisesti. Jos jotakin asiaa ei muista tai ymmärrä, DdD:n käyttäjätuki on valmiina auttamaan. Tarjolla on myös DdD E-learning, joka on käytettävissä 24/7. Kaikki työntekijämme ovat käyneet E-learningin avulla käyneet etukäteen läpi kaikki kassatoiminnot, ja he voivat aina tarvittaessa palata tarkistamaan asioita siitä. "

Siksi olemme päässeet nopeasti käyntiin kaikilla osastoilla ja liikkeissä, joissa tätä ratkaisua ei ole ennen käytetty. Käytämme kaikkia sen toimintoja.”

Kassapäätteiden mukana toimitetaan asiakasnäyttö, jossa asiakkaat voivat seurata merkintöjä ja lisäksi saada tietoja ja tarjouksia liikkeistä.

"Asiakasnäytön ja integroidun korttipäätteen avulla tapahtuman loppuun saattaminen sujuu paljon helpommin, jolloin asiakkaan kanssa toimiminen on positiivinen tapahtuma sen sijaan, että se kestäisi pitkään ja kassapääte aiheuttaisi ongelmia. Asiakasnäytöllä voimme myös tiedottaa asiakasklubista ja muista tapahtumista liikkeessä. Tämä vahvistaa osaltaan positiivista asiakassuhdetta", toteaa Mettelene Boldt Engdahl.

Franchise-myymälät
DdD-ratkaisu on otettu käyttöön myös franchise-myymälöissä, joissa se tarjoaa lisäksi erikoisedun.

"Monet franchise-yrittäjät ovat lisäksi halunneet ratkaisuunsa back office -osion. Näin he saavat oman liikkeenjohtonsa avuksi helpomman ratkaisun", selittää Mettelene Boldt Engdahl.

Laskujen käsittely
Toiminto, joka otetaan laajalti käyttöön DK Companyn myymälöissä, on Mettelene Boldt Engdahlin mukaan mahdollisuus hyväksyä laskija osissa.

"Saamissamme laskuissa on usein mukana tuotteita, jotka toimitetaan vasta myöhemmin. Tämän ratkaisun avulla voimme valita hyväksyttäväksi tuotteita sen mukaan, mitä todellisuudessa on toimitettu. Samalla on helppo hyväksyä muiden tuotteiden maksaminen sitten, kun tuotteet tulevat.”

DdD-ratkaisu on auttanut konsernia suuren yrityskaupan läpiviemisessä, ja se on myötävaikuttanut suuresti siihen, että yritykset on integroitu yhdeksi kokonaisuudeksi. DK Company onkin lyhyessä ajassa pystynyt toimimaan tehokkaasti kokonaisuutena ja luonut valmiudet tehdä oikeita päätöksiä paikallisilla markkinoilla kussakin maassa.

 

DK Company lyhyesti
Muotiyritys DK Companyn perusti Jens Poulsen vuonna 2001, ja sen pääkonttori on Ikastissa. Vuonna 2012 yritys noteerattiin Kööpenhaminan Nasdaq OMX First North -pörssissä. Vuonna 2013 DK Companyn liikevaihto oli 1,6 miljardia Tanskan kruunua ja liiketoiminnan tulos oli 94 miljoonaa kruunua. Liikevoittoprosentti oli 5,7.

Tänä vuonna DK Company odottaa liikevaihdon nousevan 1,7-1,8 miljardiin kruunun ja liiketoiminnan tuloksen 100-110 miljoonaan kruunuun.

DK Company omistaa yhteensä 18 muotibrändiä, mm. InWear, Matinique, Blend, b.young ja Fransa.

Vaatteet valmistetaan enimmäkseen Kiinassa, Intiassa ja Bangladeshissa.

DK Company työllistää 1 500 henkilöä, mukaan lukien konsernin 250 omat liikkeet ja franchise-yrittäjän liikkeet.

Contact us?
X

YHTEYSTIEDOT