DdD:n kassaratkaisuilla on monia etuja

Ensinnäkin olemme erikoistunut valmistamaan kassajärjestelmiä vaatemyymälöille. Meillä on yli 25 vuoden kokemus, ja kehitämme sekä tekniikkaa että toimintoja jatkuvasti. Osta verkkopohjainen DdD-kassajärjestelmä kokonaisratkaisuna – pura pakkauksesta, asenna ja aloita myynti. Kassajärjestelmiemme toimitussisältö:

Kiinteä hinta
Maksat järjestelmästä yhden kiinteän hinnan.

Vaatemyymälöille sovitettu ohjelmisto
Ohjelmistoa on sovitettu alalle vuosien ajan. Kaikki myynti tapahtuu nopeasti ja helposti kassalla. Alennukset on helppo myöntää sekä euroina että prosentteina. Kaikki maksutavat käyvät – kassalaitteessa on integroitu maksupääte.

Useiden kassalaitteiden keskitetty hallita
DdD admin mahdollistaa yhden tai useamman kassalaitteen keskitetyn ylläpidon. Järjestelmästä näkee kassan tilan ja voi muokata kuittitekstejä, myyjien tietoja jne.

Varaston ohjaus ja raportointi backoffice-sovelluksenaback
Varaston ohjaus ja raportointi -osio räätälöidään yrityksen tarpeisiin. Kassapäätteestä näkee muidenkin myymälöiden ajantasaisen varastotilanteen. Käytä järjestelmässä valmiina olevia raportteja tai muokkaa omia. Tarkista myynnissä olevien mallien, kokojen ja vaihtoehtojen tiedot ja muokkaa omaa myymälääsi varten.

Uusin ohjelmisto
Kassa toimitetaan erikoissuunniteltu ohjelmisto asennettuna. Ohjelmisto täyttää kaikki vaatemyymälän tarpeet. Tällaisia ominaisuuksia ovat esimerkiksi pölyä torjuva kosketusnäyttö ja pieni energiankulutus.


Integrointi muihin järjestelmiin
DdD:n kassaratkaisu voidaan milloin tahansa integroida muihin yrityksen järjestelmiin. Avoin API -järjestelmän ansiosta kassajärjestelmä voidaan yhdistää verkkokauppaan, toiminnanohjausjärjestelmään ja muihin järjestelmiin. Täydellisessä integraatiossa varaston tilanne on aina selvillä eli kassajärjestelmässä on reaaliaikaiset tiedot. Järjestelmässä on myös EDI-mahdollisuus ja kaikki siihen liittyvät edut. . 


Yhdestä moneen – ja aina saatavilla
DdD:n ratkaisu on pilvipohjainen – mikä tarkoittaa, että tietoihin pääsee aina ja mistä tahansa tietokoneella selaimen kautta. Se takaa hyvän tietoturvan eikä edellytä lisäinvestointeja palvelimiin uuden järjestelmän käyttöönoton yhteydessä. Pilviratkaisu mahdollistaa myös järjestelmän skaalaamisen yhdestä moneen hetkessä sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Tuki
DdD tarjoaa puhelin-, sähköposti ja chat-tukea. Aukioloajat löydät täältä. 

Contact us?
X

YHTEYSTIEDOT