Tietoa DdD:stä

Tietoa DdD:stä

DdD retail A/S on perustettu vuonna 1989. Yritys toimi ensin yhden miehen yrityksenä, joka myi NCR-kassalaitteita. Vuonna 2004 yrityksen osti IT-yritys Kingtron. Yhdistymisen yhteydessä nimeksi tuli Detail Data Danmark, ja toiminta keskittyi muodin vähittäismyyntialalle suunnattujen älykkäiden IT-ratkaisujen kehitykseen, myyntiin ja huoltoon. Vuonna 2006 perustettiin ensimmäinen tytäryhtiö Ruotsiin ja myöhemmin Norjaan.

Kansainvälistymisen myötä (ensisijainen keskittyminen Saksan markkinoille) tehtiin vuonna 2008 osittainen sukupolvenvaihdos, ja osasijoittajaksi saatiin Via Venture Partners. Kasvustrategian seurauksena Detail Data Danmark vaihtoi nimensä DdD retail A/S:ksi. Vuonna 2010 yritys osti saksalaisen NTS Systemhousen (COWIS), ja DdD retail Germany AG:sta tuli totta. NTS Systemhousen tuotevalikoima on hyvin samankaltainen kuin DdD:n, mutta NTS:n valikoimaan kuuluvat lisäksi POS- ja backoffice-laitteet sekä monikanavatoimintaan erikoistuminen.

Huhtikuussa 2016 DdD Retailista tuli osa listattua K3 Business Technology Group plc:tä (K3), joka sijaitsee Isossa-Britanniassa. K3 on maailman johtava integroitujen palkittujen liiketoimintajärjestelmien toimittaja jälleenmyyjille, valmistajille ja jakelijoille. Lisäksi K3 on johtava Microsoftin yritysratkaisujen toimittaja ja Microsoftin Inner Circle and President’s Clubin jäsen. DdD Cloud -ratkaisu täydentää K3-tuotevalikoimaa ja lisää osana K3:ta DdD:n kansainvälistymismahdollisuuksia ja keskittyy jatkuvasti ammattimaisen pilvipohjaisen IT-ratkaisun kehittämiseen ja toimittamiseen muodin jälleenmyyjille.

Sekä markkinat että DdD:n ratkaisut ovat kehittyneet valtavasti teknisesti. Alussa oli suppeahko myynnin ja varaston automaattiohjaukseen tarkoitettu hallintajärjestelmä, mutta nykyään tarjoamme ratkaisun, joka yhä keskittyy varaston ja myynnin ohjaukseen mutta tarjoaa lisäksi runsaasti muita toimintoja, kuten EDI:n, verkkokaupan synkronoinnin, asiakasohjelman ja kattavat raportit. Kaikki perustuu uusimpaan tekniikkaan.

Periaatteemme on tarjota IT-ratkaisuja, joiden käytettävyys ja tietoturva ovat hyvällä tasolla. Kuten yli 25 vuotta sitten keskitymme yhä muotialan vähittäismyyntiin, sillä siinä olemme paras. Palveluksessamme on tällä hetkellä yli 40 työntekijää. Kehitysosastomme sijaitsevat Tanskassa ja Saksassa, ja meillä on yli 1800 asiakasta ja 2500 asennettua järjestelmää Euroopassa.

+25vuoden kokemus1800asiakasta2500laitokset OmOs_Screen4

Aikajana

fi-news-timeline

ddd-karriere

Lehdistö

Ura

Ura

Työ DdD:llä merkitsee haastavaa arkea rennossa ympäristössä kivojen työkavereiden kanssa.

Pyrimme tekemään asiat mahdollisimman yksinkertaisesti. Asiakkaille yksinkertaisuuden tulee näkyä järjestelmiemme käytössä mutta samalla mahdollisuuksien runsautena. Se kuvastaa sekä tuotteitamme että työskentelytapojamme. Me emme hankaloita asioita turhan takia.

DdD tarjoaa

Tarjoamme hyvät edut, kuten eläkeratkaisut, sairaskuluvakuutuksen, bonukset, lounasedun, aamupalan ja hedelmiä. Kun meillä on avoimia työpaikkoja, näet luettelon tällä sivulla.

Jos sopivia paikkoja ei ole tarjolla, voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen info@dddretail.com. Kerro osaamisestasi ja siitä, mitä annettavaa sinulla olisi meille. Kuka tietää, ehkäpä tarpeemme kohtaavat!

 

Kumppanit

Kumppanit

DdD tekee yhteistyötä useiden vähittäismyyntiratkaisuja toimittavien kumppanien kanssa. Yhteistä kaikille kumppaneillemme on, että niiden ratkaisut voidaan integroida DdD retailin ratkaisuun.

 

Ladattavat materiaalit

Ladattavat materiaalit

Olemme koonneet esitteitä, logoja, kuvia ja muita ladattavia kohteita samaan paikkaan, jotta löytäisit tarvitsemasi nopeasti ja helposti.

Lue lisää
[row] [one_half]

 

Referenssit

Asiakaskuntaamme kuuluu muotialan vähittäismyyntiliikkeitä, kuten Esprit, DK Company ja Ballgroup.

 

Yhteystiedot

Voit ottaa meihin yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomakkeemme tai puhelimitse tai sähköpostitse. Yhteystietomme ovat täällä.

Esitteet

Lataa esitteitämme ja lue lisää DdD:n tuotteista.
[downloadpdf link="http://dddretail.fi/wp-content/uploads/sites/12/2014/11/DdD_retail_in_a_box_UK_Web.pdf" text="DdD Retail in a Box " target="_blank"] [/one_half] [one_half]

Logo ja slogan

 ddd-logo-black-thumbnail
Logo
CMYK RGB    

 

 we-know-fashion
Slogan
CMYK

 

   

 

Kuva-arkisto

POS1 POS2
POS1 POS2
JPG JPG

 

POS3
POS3
JPG

 

[/one_half] [/row]
ddd-retailinabox-2

Contact us?
X

YHTEYSTIEDOT