Tietoja DdD:stä

Tietoja DdD:stä

Mitä me teemme?

DdD toimittaa kassajärjestelmäratkaisuja muodin vähittäiskaupan alalle.

Teknisestä näkökulmasta sekä markkinat että DdD:n ratkaisut on kehittyneet valtavasti. DdD:n ratkaisujen ytimessä ovat pienet hallinnointijärjestelmät myynnin ja varaston automaattiseen hallintaan, ja vaikka painopiste on edelleen suurelta osin varastojen ja myynnin hallinnassa, ne tarjoavat samalla myös monia muita toimintoja, kuten EDI-tiedonsiirtoa, integroinnin esimerkiksi verkkokauppojen, kanta-asiakasohjelmien ja ERP-järjestelmien kanssa, kattavan raportointitoiminnon ja paljon muuta. Kaikki tämä perustuu viimeisimpään teknologiaan.

Filosofianamme on IT-ratkaisujemme käytettävyys ja turvallisuus, ja kuten jo yli 25 vuoden ajan, keskitymme edelleen muodin vähittäiskauppaan. Näin me erotumme kilpailijoistamme. Nykyään yhtiössämme on yli 40 työntekijää, kehitysosastot Tanskassa ja Saksassa sekä yli 1 800 asiakasta ja 2 500 asennusta eri puolilla Eurooppaa. Vuodesta 2016 olemme kuuluneet Lontoossa pörssilistattuun K3 Business Technology Group -konserniin. Tämä on lisännyt kehittämisosaamistamme, joka auttaa meitä varmistamaan, että pysymme jatkossakin teknologian ja kehityksen kärjessä.

Historia

1989
DdD Retail A/S perustettiin yhden henkilön yrityksenä, joka myi NCR:n kassakoneita.

2004
Yritys osti IT-yritys Kingtronin, ja yritysfuusiosta syntyi Detail Data Denmark. Fuusioituneiden yritysten toimintoja laajennettiin kattamaan älykkäiden IT-ratkaisujen kehitys, myynti ja huolto muodin/vähittäiskaupan alalla.

2006
Ensimmäinen tytäryhtiö perustettiin Ruotsiin ja pian sen jälkeen toinen Norjaan.

2008
Keskittymällä kansainvälistymiseen (erityisesti Saksan markkinoille) omistaja toteutti osittaisen sukupolvenvaihdoksen ja lisäsi Via Venture Partnersin osasijoittajaksi. Kasvustrategiaan perustuen nimi muutettiin Detail Data Denmarkista DdD Retail A/S:ksi.

2010
DdD Retail osti NTS Systemhouse (COWIS) -yrityksen Saksassa ja perusti DdD Retail Germany AG -tytäryhtiön. NTS Systemhousen tuotevalikoima on hyvin samankaltainen DdD:n kanssa, mutta POS-järjestelmän ja Back Officen lisäksi NTS erikoistuu myös monikanavaisen tukeen.

2016
Huhtikuussa 2016 DdD Retailista tuli osa Britanniassa sijaitsevaa pörssiyhtiö K3 Business Technology Group plc:tä (K3). K3 on maailman johtava palkittujen integroitujen liiketoimintajärjestelmien toimittaja vähittäiskaupalle, valmistajille ja jakelijoille. K3 on lisäksi Microsoftin liiketoimintaratkaisujen johtava toimittaja ja Microsoftin Inner Circlen ja President’s Clubin jäsen. DdD:n pilvipohjainen ratkaisu täydentää K3:n tuotevalikoimaa, ja kuulumalla K3:een DdD:llä on paremmat mahdollisuudet kansainvälistyä ja jatkaa keskittymistä ammattimaisen pilvipohjaisen IT-ratkaisun kehittämiseen ja toimittamiseen muodin vähittäismyyjille.

Haluatko kuulla lisää IT-ratkaisuistamme?

Soita meille +45 7022 3010 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected]


    Chat with us x