DdD Back Office

Joustava liiketoiminnan hallinta

call to action icon

Hei!Voin auttaa sinua löytämään sinulle ja yrityksellesi sopivan kassajärjestelmän.

Puhelin: +358 44 2423922

DdD Back Office

Ammattimaista varastonhallintaa

DdD Back Office on markkinoiden joustavin Back Office -sovellus liiketoiminnan hallintaan. Tällä työkalulla myymälän ja varaston hallinnan, päivittäiset raportit jne. voi hoitaa mistä ja milloin tahansa.

DdD Back Office on takuuvarmasti:

Käytettävissä aina

DdD Back Office oli DdD:n ensimmäinen pilvipohjainen sovellus, joka tuli saataville 24/7. Voit siis käyttää tietoja ja hallita liiketoimintaa mistä ja milloin haluat.

Valmis integroitavaksi

Integrointi DdD Back Officeen tapahtuu sovellusliittymän välityksellä, joten se tarjoaa täyden vapauden päättää, mitä järjestelmiä haluat integroida. Esimerkkejä ovat mm. verkkokaupat, kanta-asiakkuusohjelmat ja ERP-ohjelmat. Kaikki riippuu yrityksesi tarpeista.

Globaali ja paikallinen

DdD Back Office tukee useita kieliä ja kulttuureja. Tämän johdosta vähittäismyyjät voivat käyttää järjestelmää omalla kielellään kaikkialla. DdD Back Office on paikallisiin tarpeisiin mukautettu globaali sovellus.

 

Muita etuja

Varastonhallintaa parhaimmillaan

Integroi DdD Back Office muihin myyntikanaviisi, niin saat ajantasaisia varastotietoja reaaliajassa. Voit tarkastella muiden saman ryhmän myymälöiden varastotietoja ja siirtää tuotteita helposti myymälästä toiseen.

Yleiskatsaus yritystietoihin – liiketoiminta täysin hallinnassasi

Tarkastele vakioraportteja tai räätälöi omat raporttisi kattamaan haluamasi tulosindikaattorit, kuten myynnin, liikevaihdon, bruttotuoton, kiertonopeuden jne. Raportit voidaan laatia myös automaattisesti. Voit esimerkiksi asettaa raportin laadittavaksi joka aamu, jotta voit aloittaa työpäivän tarkastamalla yrityksen viimeisimmät tiedot. Tutustu DdD Report -sovellukseen, jos kaipaat yksityiskohtaisempaa raportointia.

Tuoteryhmät ja toimittaja

Tuoteryhmien hallinta on helppoa – niin muokkaaminen, poistaminen kuin uusien listojen luominenkin. Myös toimittajatietojen hallinta on helppoa.

Räätälöity muodin vähittäiskauppaa varten

DdD Back Officea on muokattu useiden vuosien ajan muodin vähittäiskaupan tarkoituksiin. Tiedämme, että siellä tarvitaan helppo tapa hallita useita eri mallistoja vuoden mittaan.

Tuotteiden vastaanottaminen

Ei ole väliä, vastaanotetaanko tavarat manuaalisesti vai EDI-järjestelmällä. DdD Back Office mukautuu yrityksesi tarpeisiin.

Varastonvalvonta

Helppo varastonvalvontatoiminto – varaston määrien ja varastoselvitysten lataaminen on helppoa

Onko kysyttävää Back Office -ratkaisustamme?

Soita meille numeroon +45 7022 3010 tai lähetä meille yhteystietosi


    Chat with us x