CLICK & COLLECT

call to action icon

Hei!Voin auttaa sinua löytämään sinulle ja yrityksellesi sopivan kassajärjestelmän.

Puhelin: +358 44 2423922

Optimoi myyntikanavat

Optimoi myynti- ja toimitusketjusi lisäämällä DdD Click & Collect omaan DdD-ratkaisuusi. Anna asiakkaillesi mahdollisuus valita, haluavatko he saada verkkokaupastasi ostamansa tuotteet kotiin kuljetettuina vai noutaa ne kivijalkamyymälästäsi.

Näin helppoa se on

Asiakas varaa tuotteen verkkokaupastasi (Click) ja valitsee, että se noudetaan myymälästä (Collect).

Maksuvaihtoehdot

Päätä, miten haluat asiakkaiden maksavan tuotteet. Valitse, maksetaanko tuote verkkokaupassa vaiko noudettaessa myymälästä, tai optimoi myyntikanavasi ja anna asiakkaan päättää, milloin hän haluaa suorittaa maksun.

Tilausten käsittely suoraan DdD POS -järjestelmällä

Jos asiakas haluaa noutaa tuotteen myymälästä, siitä tulee ilmoitus suoraan DdD POS -järjestelmään. POS-järjestelmän yläpalkissa vilkkuu valo, kun myymälään jossa POS sijaitsee tulee verkkotilaus. Klikkaa Click & Collect -painiketta ja valmistele tilaus asiakasta varten. Noutolista on tulostettavissa.

Lähettäminen varastosta

Mikäli tilaus käsitellään lähetyksenä myymälästä, vastaanottajan osoitelappu voidaan tulostaa valmiiksi pakkausta varten.

Varastotiedot reaaliajassa

Jos eri myyntikanavasi on integroitu oikein, varastoluettelosi ovat aina ajan tasalla. Silloin asiakas voi nähdä suoraan verkkokaupassa, onko tuote saatavilla paikassa, josta hän haluaa noutaa tuotteen.

Read moreCollapse

Katso video

Muita etuja

Enemmän myyntiä

Kun saat asiakkaat noutamaan ostoksensa kivijalkamyymälästäsi, saat tilaisuuden myydä enemmän.

Vähemmän palautuksia

Koska asiakkaalla on mahdollisuus nähdä ostamansa tuote ja sovittaa sitä, palautukset vähenevät. Yrityksesi säästää aikaa ja rahaa.

 

Ei postituskuluja

Postikuluilta vältytään jos asiakas noutaa tuotteen myymälästä.

Lisäpalvelu

Kun ostajat saapuvat myymälääsi, sinulla on tilaisuus tarjota heille lisäpalvelua, jonka avulla luot uskollisia asiakkaita ja saat heidät palaamaan myymälääsi.

Haluatko kuulla lisää siitä, miten Click & Collect toimii?

Soita meille numeroon +45 7022 3010 tai lähetä meille yhteystietosi


    Chat with us x