EDI (OVT)

Sähköinen tiedonsiirtosovellus

call to action icon

Hei!Voin auttaa sinua löytämään sinulle ja yrityksellesi sopivan kassajärjestelmän.

Puhelin: +358 44 2423922

Organisaatioiden välinen tiedonsiirto

EDI:llä, eli yrityksesi ja toimittajiesi organisaatioiden välisellä tiedonsiirrolla, voi olla valtava vaikutus liiketoimintaan – varsinkin vähittäiskaupan alalla.

DdD tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden EDI:n käyttöön. Teemme yhteistyötä saksalaisen yrityksen Pranken kanssa, jolla on yli 20 vuotta kokemusta organisaatioiden välisestä tiedonsiirrosta vähittäiskaupan alalla.

Yhdessä Pranken kanssa varmistamme EDI:n toteutumisen DdD-ratkaisussa. Palvelu kattaa kaiken eBiss -muunninohjelmiston verkkoisännöinnistä päivittäisten liiketapahtumien käsittelyyn.

Asiakirjatyypit

Muodin vähittäiskaupassa tavallisia yhteistyökumppaneille/toimittajille EDI:n välityksellä siirrettäviä asiakirjatyyppejä ovat tilaukset, tilausvahvistukset, laskut sekä tuote- ja hintaluettelot. Myös varasto- ja myyntitietoja voidaan siirtää EDI:n avulla.

Jos toimittajasi käyttää EDI-tiedonsiirtoa, tuotteet voidaan tuoda vastaanotettaessa suoraan varastonhallintajärjestelmään. Ja jos hinnoittelu ja tuotemerkinnät voidaan tehdä jo toimittajalla, tuotteet voidaan sijoittaa suoraan myymälän hyllyille kulkematta varaston kautta.

 

Read moreCollapse

Tyypillisiä moduuleja ovat:

  • eBiss-palvelin ja palvelun tarkastus (automatisoitu tai manuaalinen)
  • EDI hotline (DdD:n palvelunumero)
  • Viestit ja virheilmoitukset (normaalisti päivittäin, mukaan lukien dokumentaatio)
  • EDI-kumppanuuden luominen ja sijaintien hallinnointi
  • EDI-viestien seuranta ja valvonta
  • Jatkuva prosessin optimointi edellä mainittujen moduulien dokumentoinnin perusteella
  • EDI-viestien siirto mille tahansa kolmansille järjestelmille (mm. Mail, AS2, X400 FTP)

 

 

Muita etuja

EDI vähentää työtunteja ja minimoi virheiden mahdollisuuden, sillä tiedot siirtyvät automaattisesti ilman manuaalista prosessia.

Koska EDI minimoi hallinnollisiin tehtäviin, kuten arkistointiin, kopiointiin tai sähköpostiviestien vastaanottamiseen ja lähettämiseen, tarvittavan työn ja ajan, työntekijät voivat sen sijaan käyttää enemmän aikaa myyntiin ja asiakaspalveluun.

EDI:n käyttö parantaa varastojen, tuotannon ja ostamisen valvontaa. Voit hyväksyä vakiotuotteiden automaattiset tilausvahvistukset sopivalla aikataululla, tai jos tavarantoimittajalla on pääsy varastoosi ja myyntitietoihisi, tilausvahvistukset voi lähettää automaattisesti valituille tuotteille, kun varasto on laskenut tietylle tasolle.

Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, EDI auttaa myös parantamaan tiedonkulkua ja raportoimaan nopeammin kaikille osapuolille kaikilla yrityksesi tasoilla – ja tietysti myös EDI-kumppaneillesi.

Pitkällä aikavälillä EDI:n kautta tapahtuva tiedonsiirto voi olla alku pitkälle myymälän ja toimittajan väliselle yhteistyökumppanuudelle. Toimittaja huolehtii jatkuvasta ja mukautetusta tavaravirrasta, kun taas tavarantoimittaja saa myymälästä tietoa tuotannon suunnittelua varten.

Huomaat nopeasti, että tiedonsiirto EDI:n kautta vähentää hallinnollisia kustannuksia ja lisää varaston kiertonopeutta. Muita EDI:n käytön etuja ovat esimerkiksi tuotevalikoiman optimointi ja varastojen pienentäminen vaarantamatta vakiotuotteiden/-kokojen saatavuutta, työtuntien vapautuminen asiakaspalvelutyöhön, mikä voi lisätä asiakasuskollisuutta, ja kilpailuedun kasvattaminen, mikä johtaa parempaan tuottoon.

Lopputulos? Parempi kassavirta, likviditeetti ja bruttotulos.

 

Read moreCollapse

Haluatko tietää enemmän EDI:n tarjoamista mahdollisuuksista?

Soita meille numeroon +45 7022 3010 tai lähetä meille yhteystietosi


    Chat with us x