Skaalautuvuus

Yhdestä useaan

Riippumatta siitä, edustatko yksittäistä myymälää vai keskikokoista tai suurta ketjua, paras POS-ratkaisu on skaalautuva järjestelmä. Ainakin silloin, jos kustannuksilla ja koulutukseen ja asennukseen kuluvalla ajalla on pitkällä aikavälillä merkitystä.

Kun valitset POS-järjestelmän, varmista, että valitsemasi järjestelmä voi kasvaa yrityksesi mukana.

DdD POS -järjestelmä on kaikilta osin skaalautuva.

  • Samalla tilillä voi olla yksi tai rajaton määrä kassoja
  • Monikielinen
  • Avoin API
  • Pilvipohjainen tietojen käsittely

Tämä tarkoittaa sitä, että samalle tilille voi lisätä useampia kassakoneita ja samalla ylläpitää järjestelmää keskitetysti. Voit myös valita, haluatko hoitaa varastonhallinnan yhtenä vai useampana varastona.

Skaalautuvuus voi olla niin paikallista kuin maailmanlaajuistakin. Järjestelmä voidaan mukauttaa kaikille kielille ja kulttuureille. Koko järjestelmälle voi valita yhden kielen ja käyttää kassajärjestelmissä yksittäisiä kieliasetuksia, jos myymälässä on eri kieliryhmiä edustavia myyjiä.

Sisäänrakennettu avoin sovellusliittymä mahdollistaa POS-järjestelmän skaalaamisen verkkokauppaan, kanta-asiakasohjelmiin, ERP-järjestelmiin ja muihin IT-järjestelmiin, joita haluat käyttää yrityksessäsi.

Omnikanavaisuusstrategian kannalta on tärkeää pystyä palvelemaan asiakkaita samalla tavalla myyntikanavasta riippumatta. Asiakkaat odottavat saman tasoista palvelua ja tietoa riippumatta siitä, vierailevatko he verkkokaupassa, fyysisessä myymälässä vai esimerkiksi sosiaalisen median myyntikanavissasi. Järjestelmien integrointi on äärimmäisen tärkeää, jotta tämä voidaan saavuttaa.

Kaikki DdD-järjestelmän tiedot tallennetaan pilveen. Tästä on huomattavaa etua vähittäiskaupan järjestelmiä skaalattaessa. Yrityksesi säästää rahaa, koska paikallista palvelinta ei tarvitse asentaa ja ylläpitää. Ohjelmistopäivitykset toteutetaan automaattisesti ja voit käyttää tietojasi missä ja milloin tahansa.

Haluatko lisätietoa skaalautuvista kassajärjestelmistä?

Soita meille numeroon +45 7022 3010 tai lähetä meille yhteystietosi


    Chat with us x