DdD raportit

Muodin vähittäiskaupalle räätälöity liiketoimintasovellus

call to action icon

Hei!Voin auttaa sinua löytämään sinulle ja yrityksellesi sopivan kassajärjestelmän.

Puhelin: +358 44 2423922

Raportit, koontinäytöt ja keskeiset tulosindikaattorit yhdessä paketissa

DdD Report on muodin vähittäiskaupalle räätälöity liiketoimintatietosovellus. Sovellus on intuitiivinen ja samalla ammattimainen – se käsittelee ja kokoaa kaiken vähittäiskaupan datan hyödylliseksi tiedoksi, jonka pohjalta voit ryhtyä toimiin.

Liiketoiminnassa luotetaan lukuihin ja tietoon. Tarjoamme yrityksellesi kaikkein joustavimman työkalun, josta saat tarvittavat tiedot vähittäiskaupan tueksi.

Varmista, että olet kilpailijoita askeleen edellä ja käytä DdD Report -sovellusta yksittäisten tuotteiden myynnin seuraamiseen, henkilöstösuunnitteluun kiireisimmille päiville/viikoille/kuukausille tai markkinointikampanjoiden/-tapahtumien arviointiin kussakin myymälässä.

 

Intuitiivinen käyttöliittymä

Olemme tehneet käyttöliittymästä intuitiivisen ja helpon käyttää. Kun kirjaudut järjestelmään, näet heti selkeän yleiskuvan yrityksesi tunnusluvuista ja voit ryhtyä analysoimaan tietoja.

Vakioraportit syntyvät DdD POS-järjestelmän ja Back Officen tiedoista

Vankan vähittäiskauppakokemuksemme avulla olemme laatineet useita vakioraportteja, joita voit käyttää liiketoiminnan hallintaan.

Räätälöidyt raportit

Sinulla on myös mahdollisuus määritellä omat raporttisi ja käyttää niissä oman yrityksesi kannalta merkityksellisiä tulosindikaattoreja (mitat, lasten mitat ja tunnusluvut). Voit joko luoda ne tyhjästä tai voit hyödyntää vakioraportteja ja muokata niiden keskeisiä tulosindikaattoreita. Tallentamalla muutokset saat omat mukautetut raporttisi.

Read moreCollapse

Muita etuja

Automaattisesti laaditut raportit

Päätä, laaditaanko vakioraportit tai mukautetut raportit automaattisesti vai manuaalisesti. Voit valita, että ne lähetetään sähköpostiisi päivittäin, viikoittain vai silloin, kun se sopii parhaiten tarpeisiisi.

Nopeaa

Sinun on voitava aina tietää, miten yrityksesi toimii, joten avaintulosten mittaamisesn ja raporttien esittämisen on oltava välitöntä. Silloin voit reagoida tietoihin nopeasti ja ryhtyä toimiin tilanteessa kuin tilanteessa.

Saatavuus

DdD Reportin voi avata suoraan kassajärjestelmästä tai selaimella. Jokainen käyttäjä on yhdistetty yhteen tai useampaan myymälään, ja hän voi tarkastella ainoastaan kyseisten myymälöiden lukuja.

Tiedot ovat käytettävissä 24/7

DdD Reportin käyttämiseen tarvitset vain selaimen. Näin voit käyttää tietojasi missä ja milloin tahansa.

Raporttien vienti

Tallennetut raportit voidaan viedä missä tahansa muodossa.

Ilmoitukset

Voit valita, haluatko ilmoituksia, jos tietyt avaintulokset poikkeavat määrätyltä alueelta.

Taulukko tai kaavio

Raportit voidaan näyttää joko taulukoina tai kaavioina – siitä päätät sinä.

Reaaliaikaiset tiedot

Tarkastele joko reaaliaikaisia tai historiallisia tietojasi – päätös on sinun.

Haluatko lisätietoja DdD Report -sovelluksesta?

Soita meille numeroon +45 7022 3010 tai lähetä meille yhteystietosi


    Chat with us x