Kuinka toimimme?

Taitavat tuotekehittelijät

call to action icon

Hei!Voin auttaa sinua löytämään sinulle ja yrityksellesi sopivan kassajärjestelmän.

Puhelin: +358 44 2423922

Kuinka toimimme?

Talon sisäinen tuotekehittely

DdD:llä on taitavia, talon sisäisiä tuotekehittelijöitä

Kehittämismallimme perustuu ketterään lähestymistapaan, johon kuuluvat prototyypit ja nopeat julkaisusyklit. Kehittämismalli riippuu varsinaisesta tuotteesta. Hyvin monimutkaisten tuotteiden kohdalla käytetään paljon analyyttisempää lähestymistapaa, mutta myös silloin sovelletaan nopeiden julkaisusyklien periaatteita.

DdD:n Missio ja visio

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme teknisiä välineitä, jotka tukevat ja automatisoivat toimitusketjuja aina tavaroiden vastaanottamisesta niiden myyntiin muodin vähittäismyyjien myyntialustoilla.

Tämä on sopusoinnussa visiomme kanssa siitä, että olemme POS-ratkaisuissa teknologian eturintamassa ja tarjoamme muodin vähittäiskaupalle uutta teknologiaa edullisessa ja helppohuoltoisessa paketissa.

Näiden yleisten suuntaviivojen puitteissa tarjoamme muotialalle markkinoiden kattavimman POS-ratkaisun. Ratkaisumme auttavat meitä tukemaan asiakkaiden ydinliiketoimintaa ja kasvua sekä antavat heille joustavuutta reagoida nopeasti muutoksiin ja muuttuviin vaatimuksiin.

 

Read moreCollapse

Pilvipalvelujen käyttö

Viime vuosikymmenen aikana DdD on edistynyt huimasti pilvipalvelujen toimittamisessa ja jatkamme sillä tiellä myös tulevina vuosina. Tuotteissa on tapahtunut valtavia muutoksia, ja meidän ainutlaatuinen asemamme ja arkkitehtuurimme mahdollistavat vankat ja skaalautuvat pilviratkaisut tulevaisuuden muotiliikkeille.

Tulevina vuosina jatkamme uusien ominaisuuksien ja tuotteiden käyttöönottoa pilviratkaisuissamme. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme ratkaisu, jota he voivat hallita itse, sekä antaa heille mahdollisuus konfiguroida ja käyttää sen sovelluksia uusissa myymälöissä ympäri maailmaa. Innovoimme ja tarjoamme käyttökokemuksen, jota nykyajan käyttäjät kaipaavat halutessaan sovelluksiltaan enemmän ominaisuuksia ja paikasta riippumatonta käyttömahdollisuutta. Lisäksi toimitamme kattavan sovellusliittymän tiiviiseen yhteistyöhön muiden toimittajien kanssa.

Tavataan asiakkaita
Tänä päivänä vähittäiskauppiaat odottavat entistäkin enemmän digitaalisilta ratkaisuiltaan, ja se lisää tarvetta vähittäiskaupan IT-ohjelmistolle, joka tarjoaa toimivuutta, käytettävyyttä ja skaalautuvuutta. Olemme tunnistaneet neljä keskeistä osa-aluetta, joiden odotamme olevan erittäin korkealla nykypäivän ja tulevien vähittäiskauppiaiden tärkeysjärjestyksessä:

Read moreCollapse

#1 Omnikanavaiset ostokset

Vähittäiskauppiaat pyrkivät suunnittelemaan liiketoimintaansa entistä enemmän asiakaskokemuksen perusteella. Se edellyttää uusia IT-järjestelmiä, globaaleja integraatioita ja liitäntävaihtoehtoja, joilla voidaan luoda saumaton ostokokemus eri kanavissa ja paikoissa.

DdD:llä tämä matka alkoi Click & Collect -palvelulla, ja jatkamme asiakkaidemme kanssa tätä matkaa, jonka tavoitteena on mahdollistaa ostokset useissa eri myyntikanavissa. Sekä offline että online.

# 2 Mobiililaitteet

Uusia mahdollisuuksia syntyy jatkuvasti, jotka parantavat joustavuutta vähittäiskaupan myymälöissä. Mobiililaitteiden avulla vähittäiskauppiaat voivat hyödyntää verkkosovelluksia kaikkialla myymälöissä, rekisteröidä kanta-asiakkuuksia tai avata useita kassoja kiireisimpinä aikoina.

DdD on jo tuonut markkinoille kaikkein joustavimman, täysin pilvipohjaiseen mPOS-sovelluksen. Jatkamme tällä tiellä ja tulemme luomaan samalle alustalle uusia sovelluksia myös tulevina vuosina.

#3 Kanta-asiakkuusohjelmat, joissa keskitytään arvon luomiseen loppuasiakkaalle

Kanta-asiakkuusohjelmat ovat yhä suositumpia, ja useimmilla vähittäismyyjillä on käytössään järjestelmiä, joiden avulla tähdätään asiakkaiden säilyttämiseen. Uskomme, ettei näitä järjestelmiä käytetä tulevaisuudessa ainoastaan uskollisten asiakkaiden palkitsemisen vaan yhä enemmän myös käyttäjäkokemuksen parantamiseen kaikilla kanavilla.

DdD:ssä uskomme asiakastietojen arvoon, joten jatkamme kanta-asiakkuutta koskevien tietojen luomista ja optimointia ja tarjoamme siten vähittäiskauppiaille uusia mahdollisuuksia luoda arvoa asiakkailleen.

#4 Yksi sovellus

Ominaisuuksien määrän kasvaessa vähittäiskauppiaat tarvitsevat entistä intuitiivisempia ja joustavampia IT-järjestelmiä. He haluavat sovelluksen, johon kirjaudutaan kerran ja jota voidaan käyttää ydinliiketoiminnan hallintaan aina tavaroiden vastaanottamisesta niiden myyntiin lopullisille asiakkaille.

DdD on keskittynyt tähän aina uuden DdD POS -järjestelmän lanseerauksesta lähtien. Uusi alusta tukee vähittäiskauppiaita koko arvoketjussa joustavan, intuitiivisen ja alustasta riippumattoman sovelluksen muodossa, joka luo saman käyttökokemuksen myymälöiden ensisijaisesta alustasta riippumatta.

Read moreCollapse

Ota yhteyttä

...jos tarvitset lisätietoja, autamme mielellämme. Soita meille numeroon +45 7022 3010 tai lähetä meille yhteystietosi      Chat with us x