Retail in a Box

Helppo asentaa ja käyttää

call to action icon

Hei!Voin auttaa sinua löytämään sinulle ja yrityksellesi sopivan kassajärjestelmän.

Puhelin: +358 44 2423922

Helposti asennettava ratkaisu vähittäiskaupalle

DdD Retail in a Box on ammattimainen All-in-One -vähittäismyyntijärjestelmä, johon sisältyy kassajärjestelmä, kevyt Back Office, raportointi ja laitteisto.

Suosittelemme Retail in a Box -ratkaisua keskikokoisille ja suurille muodin vähittäismyyntiketjuille. Siihen sisältyy kevyt Back Office, liikuteltava ja käyttäjäystävällinen kassajärjestelmä sekä tietojen raportointi reaaliajassa.

Retail in a Box on helppo asentaa ja ottaa käyttöön. Se antaa kattavan yleiskuvan kaikista yrityksesi prosesseista ja auttaa seuraamaan keskeisiä tulosindikaattoreja sekä parantamaan tuottoa.

 

Edut

Joustava

Kaikin tavoin skaalautuva. Lisää uusia myymälöitä/myyntipisteitä – niin paikallisesti kuin kansainvälisestikin – samalle tilille. Järjestelmä toimii hyvin useilla eri kielillä.

Plug-and-Play -ratkaisu

Retail in a Box on All-in-One -ratkaisu. Vain virta päälle, niin olet valmis töihin.

Kiinteä hinta

Sinulta ei laskuteta ylimääräistä, sillä ratkaisu tarjotaan kiinteään hintaan.

Mobile POS – Mobiili kassajärjestelmä

Pilvipohjainen POS-sovellus tarjoaa, vain muutamia etuja mainitaksemme, liikkuvuutta, jonotustoiminnon ja automaattiset päivitykset.

Raportointi

Raportit reaaliajassa. Valitse, mitä tulosindikaattoreja haluat valvoa (esimerkiksi lasten kokoja) tai käytä valmiita vakioraportteja.

Omnichannel – Omnikanavaisuus

Retail in a Box -ratkaisussa on sisäänrakennettu avoin sovellusliittymä, joka mahdollistaa sen integroinnin muihin IT-järjestelmiinne, kuten ERP:hen, verkkokauppaan tai kanta-asiakasohjelmaan.

Katso video

Haluatko kuulla lisää Retail in a Box -ratkaisusta?

Soita meille numeroon +45 7022 3010 tai lähetä meille yhteystietosi.


    Chat with us x